Adamineva.com/oglasi

Prekmurec

šarmanten, samski prekmurec, dobrega videza, samozavesten, pozitiven in dobrih lastnosti.

Objavljeno 19.11.2015,  Komentarjev: 1 »
Adamineva.com/oglasi

V dvoje je lepše….

Želim spoznati življenjskega sopotnika. Od moškega pričakujem poštenost, odkritost in zanesljivost, saj imam tudi sama te lastnosti. Na življenje gledam pozitivno, sem vesele narave in se rada nasmejim. Obožujem glasbo, ples in morje. V dvoje je vse lepše, da skupaj ustvarjaš, rasteš in gradiš ljubeč odnos. Moj moto je ljubiti in biti ljubljen.

Objavljeno 19.11.2015,  Komentarjev: 4 »
Adamineva.com/oglasi

Urejen

Sem oče dveh otrok, zaposlen, izobražen, kulturen, ugleden… Razpet sem med dvema domoma oz. med Ljubljano in Krasom. Rad kolesarim in planinarim. Odkar sem razvezan si želim skrbeti za svoja dva otroka in vedno bolj čutim željo spoznati prijateljico, s katero bi našla skupen interes, vzpostavila dobro komunikacijo in skupaj preživljala prosti čas. Zaželjeno je, da si iz Ljubljane in okolice. Pomembna mi je,  da si sposobna ustvariti en odkrit odnos, da si urejena in sposobna odkrite komunikacije.

Objavljeno 19.11.2015,  Komentarjev: 1 »
Adamineva.com/oglasi

Več o tem ...

Sem ločen in imam dve odraščajoči hčeri. Ponovno si želim urediti življenje v harmoničnem partnerskem in družinskem odnosu. Sem pošten, deloven, ustvarjalen…. Bodi nekje zame, ki ceniš ljubezen in pozitivne vrednote….

Objavljeno 19.11.2015,  Komentarjev: 6 »
Adamineva.com/oglasi

Umirjen delaven

Štajerc, star 47 let, šarmanten, umirjen, delaven…nekdo, ki ga zaznamujejo same lepe lastnosti. Je zaposlen, s svojo hišo in avtom. Je dobro situiran in je nekdo, ki se spozna na vsako delo in zanj tudi poprime. V svojem življenju je doživel razočaranje na ljubezenskem področju in sedaj je pripravljen začeti znova in si ustvariti družino. Zaveda se, da je veliko časa, denarja in energije posvečal stvarem, ki ga niso naredile zadovoljnega, saj vsega tega nima s kom deliti. Želi si žensko ali dekle, ki bi bila pripravljena zaživeti z njim, ki je pripravljena z njim živeti družinsko idilo.

Objavljeno 19.11.2015,  Komentarjev: 2 »
Adamineva.com/oglasi

Šarmanten štajerc

Delaven in šarmanten štajerc, star 46 let, zaposlen in dobro situiran si želi spoznati žensko, lahko tudi mamico, ki bi bila pripravljena se preseliti k njemu v njegovo hišo in zaživeti družinsko življenje.

Objavljeno 19.11.2015,  Komentarjev: 0 »
Adamineva.com/oglasi

Matic

Sem Matic in prihajam is Celja.  Imam 28 let in sem zaposlen . Po horoskopu sem oven. Sem umirjen tip fanta. Zelo rad se ukvarjam s športom, predvsem imam rad plavanje, smučanje, igre žogo, pohodništvo, rolanje, adrenalinski športi…  Prav tako grem zelo rad na kakšen izlet.  Želim si spoznati resno punco, želim si  ustvarit družino. Fajn bi bilo, da si stara od 24- 30 let….in visoka od 167- 180 cm.  Priporočljivo je, da si  vitka al pa srednje postave, da si  dolgolaska… in da se rada ukvarjaš s športom.  Izobrazba ni pomembna,  lahko študiraš ali si zaposlena… bivanje po dogovoru…. Želim si, da se javiš, da pokažeš nase in da nama mogoče uspe zgraditi harmoničen odnos.

Objavljeno 19.11.2015,  Komentarjev: 0 »
Adamineva.com/oglasi

Pridenpošten

Ribničan, priden, delaven,ustvarjalen, pošten, oče dveh otrok, star 45 let, ločen si želi ponovno ustvariti eno lepo ljubezen in živeti v harmoniji odnosa. Želim si spoznati žensko iz svoje okolice pa vse do Ljubljane in želim si, da ceni iskrenost in da ima podobne vrednote. Bodi ti in bodi nekdo, s katero lahko uresničim ljubezen.

Objavljeno 19.11.2015,  Komentarjev: 0 »
Adamineva.com/oglasi

Predana….

Predanost osebni rasti, čustvena odprtost, poštenost, zrelost in odgovornost, samospoštovanje, pozitiven odnos do življenja….vse to me na nek način zaznamuje in vse te lastnosti ali vsaj katero od njih si  želim tudi pri partnerju.

Objavljeno 24.08.2015,  Komentarjev: 3 »
Adamineva.com/oglasi

Ptujčan

Star sem 33 let. Živim na Ptuju v lastnem stanovanju. Zaključen imam strokovni magisterij s področja managementa in sem zaposlen v javnem sektorju. Rad potujem, aktivno se ukvarjam s športom (tekom). Sem komunikativen, odprt, direkten. Se pravi sem oseba, ki ve kaj bi rada dosegla v svojem življenju.

Objavljeno 24.08.2015,  Komentarjev: 0 »